Zit er een tussentijdse beëindiging aan te komen?

9 april 2016

Posted in Financiën en Verzekeringen

Wsnp-zaken - Tussentijdse beëindigingHet terecht zijn gekomen in de WNSP, dat is iets wat niemand wil. Toch is het prettig dat er zoiets bestaat, mits er plotseling een tussentijdse beëindiging op handen lijkt te zijn. U heeft geen flauw idee waarom er een tussentijdse beëindiging aan zit te komen en u wilt dit hoe dan ook voorkomen. Dan kunt u het beste een advocaat inschakelen van Wsnp-zaken.nl. Deze advocaat kan samen met u zorgen voor het niet doorgaan van de tussentijdse beëindiging of in hoger beroep het vonnis aanvechten. Redenen om contact op te nemen met dit bureau:

  • Alle hoger beroepszaken
  • Geen toelating
  • tussentijdse beëindiging
  • geen schone lei

Twijfel vooral niet om contact op te nemen. Dit kunt u doen door bijvoorbeeld de Whatsapp te gebruiken. U vindt het telefoonnummer op de website. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier. Vul uw naam, e-mailadres en telefoonnummer in om zo snel mogelijk te worden teruggebeld. Wilt u eerst voor uzelf onderzoeken of het de moeite kan lonen om contact op te nemen, dan kunt u ook eerst een test doen. Deze test kunt u online doorlopen.

Neem bij een mogelijke tussentijdse beëindiging contact op met een WSNP advocaat

U heeft misschien altijd een goede baan gehad. Eigenlijk had u alles goed voor elkaar en een prettig leven. U woonde op een mooie locatie en het leven lachte u eigenlijk toe. In het weekend was u vaak te vinden op uw luxe boot, waar u hard voor had gespaard. Altijd al heeft u iets gehad met het water en was er het verlangen om een boot aan te schaffen. Na maandenlang geld opzij te hebben gezet, was het dan eindelijk zover dat u deze kon kopen. U had al een bepaald type op het oog. Een paar jaar heeft u kunnen varen met dit vaartuig. Beloofde het een mooie dag te worden, dan was u al vroeg op het water te vinden. Vaak nam u vrienden mee, zodat er extra gezelligheid aan boord was. Uw vrienden vonden het heerlijk om mee te gaan. Het varen is en was uw grote hobby. U bleef niet alleen maar de buurt, u trok er ook vaak dagen op uit om andere wateren te verkennen. Dankzij de slaapcabine was het mogelijk om te overnachten. Er zat zelfs een keukentje in, zodat u uw eigen eten kon bereiden. Het leek u geweldig om altijd zo te leven en nooit meer te hoeven werken. Door een samenloop van omstandigheden bent u bijna alles kwijt geraakt. Dat had u nooit kunnen voorzien. U gaf nooit meer uit dan u kon betalen, dus daar lag het niet aan. U had altijd ruim voldoende geld om uzelf te kunnen onderhouden en daarnaast optimaal te kunnen genieten van het leven. Sinds enige tijd is deze periode voorbij en moet u letterlijk iedere euro omkeren voordat u het uitgeeft. U bent in de schuldsanering beland door dingen die buiten uw schuld om zijn gebeurd. U vindt het vanzelfsprekend niet leuk om terecht te zijn gekomen in de WSNP (Wet schuldsanering natuurlijke personen), maar het is niet anders. Gisteren viel er bij u een brief op de deurmat, waarin stond dat deze regeling een tussentijdse beëindiging zal kennen. De tussentijdse beëindiging, die zag u absoluut niet aankomen. U bent er dan ook erg van geschrokken dat u deze tussentijdse beëindiging werd meegedeeld. Volgens de brief heeft u niet voldoende informatie gegeven en heeft u niet voldaan aan uw sollicitatieplicht. U heeft altijd ter goeder trouw gehandeld en altijd voldaan aan de eisen die zijn gesteld. Dat er nu dus een tussentijdse beëindiging aan zit te komen, valt echt rauw op uw dak. Ligt er een tussentijdse beëindiging op de loer, dan kunt u het beste niet bij de pakken neer gaan zitten. Het is immers nog niet zo dat alle hoop op een schone lei is vervlogen. Er is hoop. Is er een tussentijdse beëindiging aan u meegedeeld, dan kunt u het beste contact opnemen met een WNSP advocaat. Doe dit wel zo snel mogelijk na het hebben ontvangen van de informatie inzake de tussentijdse beëindiging. Een WSNP advocaat kan zo samen met u proberen om een rechtszaak te voorkomen of samen met u in hoger beroep te gaan tegen het vonnis.

Ga voor een schone lei

Een WSNP advocaat snapt maar al te goed wat er voor u op het spel staat, namelijk het kunnen krijgen van een schone lei. U werkt er hard voor om met een schone lei te beginnen en dat zal de advocaat mede naar voren brengen. Onderneem in ieder geval actie en neem geen genoegen met een eventuele tussentijdse beëindiging. Doet u niets, dan zal er automatisch een tussentijdse beëindiging in werking treden. Dus u kunt maar beter gelijk contact opnemen met een advocaat. Ga hiervoor naar de website Wsnp-zaken.nl om contact te kunnen krijgen met een gespecialiseerde advocaat. Vecht uw tussentijdse beëindiging aan en sta sterk met een WSNP advocaat aan uw zijde. Wilt u in hoger beroep gaan, let er dan op dat het hoger beroep binnen de termijn van 8 dagen moet worden ingesteld door een advocaat. Passeert u deze termijn, dan gaat u automatisch akkoord met de tussentijdse beëindiging. Dat is natuurlijk niet wat u wilt. Neem daarom vandaag nog contact op met een advocaat!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn