Zorg voor je werknemers met de juiste kantoormeubelen

9 mei 2016

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

havic-kantoormeubelen - KantoormeubelenEen kantoor is allang niet meer een plek met vier muren met daarin een bureau en een bureaustoel. Een kantoor is tegenwoordig vaak een grotere ruimte waar meerdere mensen samen komen om hun werk uit te voeren. Een kantoor is tegenwoordig meer een werkplek dan een ommuurde ruimte waar je geïsoleerd je werk doet. Enkel de manager heeft nog echt een eigen kantoor. Als je bijvoorbeeld de serie The Office bekijkt, dan zie je al snel dat het kantoor bestaat uit een grote ruimte waarin iedereen zijn of haar werk kan uitvoeren. Het nieuwe werken of het flexwerken maakt het kantoor nog eens een stukje ouderwetser, want met het nieuwe werken heb je geen vaste werkplekken meer, laat staan dat je te maken hebt met verschillende kantoren waarin individuen hun werk uitvoeren. Een kantoor is dus een werkplek en de werkplek is flexibel. Wat je nodig hebt in een dergelijke werkplek is de juiste kantoormeubelen. Als je inderdaad overal je werk moet kunnen uitvoeren, dan is het als manager belangrijk dat je je werknemers de gelegenheid geeft om overal hun werk uit te voeren dit betekent dan ook dat je ervoor moet zorgen, als manager zijnde, dat je werknemers beschikken over de juiste kantoormeubelen. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk dat iedere werknemer kan beschikken over een goede bureaustoel. Het kan dus ook niet zo zijn dat er verschillende bureaustoelen beschikbaar zijn in de werkplek. Hierdoor hebben sommige mensen immers meer comfort dan andere mensen. Dit betekent ook dat wanneer je werkt met flexplekken, dat je dan een stressvolle sfeer creëert op de werkplek. Sommige mensen zijn bijvoorbeeld eerder op kantoor en kunnen dan de beste plek uitzoeken waar toevallig een goede bureaustoel staat. Vervolgens raken ze hun plek kwijt als ze even naar de wc gaan en dat maakt dat je een soort vijandigheid laat ontstaan. Zorg er dus als manager voor dat wanneer je kiest voor kantoormeubelen, dat je dan kiest voor uniformiteit. Dat betekent dus dat je overal dezelfde kantoormeubelen plaatst, zodat het niet uitmaakt voor de werknemers waar ze zitten. Op deze manier creëer je dus echt een flexplek. Ook als mensen wel hun eigen plek hebben op het kantoor, dan nog is het van belang dat ze kunnen beschikken over goede kantoormeubelen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een ergonomische bureaustoel in combinatie met een ergonomisch bureau. Hiermee zorg je ervoor dat de werknemers geen last krijgen van hun rug of schouders en dat maakt ze uiteindelijk productiever. Iemand die last heeft van zijn of haar rug zal natuurlijk moeite hebben met de concentratie. Pijn is een constante afleiding en afleiding zorgt ervoor dat het werk minder snel gedaan wordt. Een investering in de juiste kantoormeubelen is dus tegelijkertijd een investering in de productiviteit op kantoor.

Kantoormeubelen koop je bij Havic

Als je op zoek bent naar goede kantoormeubelen van uitstekende kwaliteit, dan ben je bij Havic aan het juiste adres. Via de website van havic-kantoormeubelen.nl kun je gemakkelijk alles wat je nodig hebt aan kantoormeubelen bestellen. Met de kantoormeubelen van Havic zorg je dus zowel voor een trendy en modern uiterlijk op je kantoor evenals comfort voor je werknemers. Dit maakt dat je werknemers met plezier naar hun werk gaan. Tevens zullen ze zich beter kunnen focussen, want ze zullen niet dagelijks te maken hebben met vervelende en afleidende pijntjes. Overigens kun je bij Havic niet alleen kantoormeubelen zoals bureaus en bureaustoelen kopen. Je kunt bij Havic terecht voor allerlei soorten van kantoormeubelen. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan:

  • Kross modulair zitsysteem
  • Leaf Maple
  • Ladu Poef hoog
  • Houzz vergaderbank
  • Multimedia module

Dit is natuurlijk maar een klein topje van de ijsberg. Alle artikelen die hierboven zijn genoemd zijn speciaal ontwikkeld om tegemoet te komen aan de kantoren die het nieuwe werken bevorderen. Natuurlijk kun je bij Havic ook terecht voor de meer traditionele kantoormeubelen. Ook kun je artikelen kopen voor de kantine en de receptiebalie. Kortom, je hebt zeer uiteenlopende mogelijkheden bij Havic en alles is online te bestellen. Meer over de voordelen van Havic kun je hieronder lezen.

De vele voordelen van havic-kantoormeubelen.nl

Als manager, maar ook als particulier is het natuurlijk fijn als je niet zelf in de weer moet met de montage van de kantoormeubelen. Daarom is het goed om te weten dat de monteurs van Havic de kantoormeubelen komen brengen en ter plaatse direct ook alles voor je monteren. Dit kost overigens niets extra’s. De verzendkosten én montagekosten zijn gratis en maken dus onderdeel uit van de uitstekende service van Havic. Een ander voordeel van Havic is dat je alle artikelen die je bestelt direct vanuit de fabriek krijgt geleverd. Dit maakt verzending dus ook erg snel en daarnaast is het fijn dat je alleen met Havic te maken hebt en niet met andere partijen. Als er iets mis is met de artikelen, dan kun je dus direct contact opnemen met Havic en dat is natuurlijk wel zo gemakkelijk. Het assortiment waaruit je kunt kiezen bestaat uit meer dan 300 verschillende artikelen. Dus je hoeft je geen zorgen te maken over bepaalde artikelen die ze niet zouden verkopen. Havic maakt gebruik van een breed en ruim assortiment en daar pluk jij als consument natuurlijk de vruchten van. Tot slot is het goed om te weten dat je ook naar de showrooms kunt gaan om de producten zelf eerst te bekijken en uit te testen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn